🎉 Endelig!

Det er alt for lenge siden sist, men nå er vi endelig tilbake med et nytt LAN! Det blir KlubbLAN i slutten av november, nærmere bestemt 25. – 27. november. Vi holder til samme sted som før (den gamle gymsalen i Verket). Vi ønsker å invitere alle spill og teknisk interesserte til en sosial helg sammen med andre med samme interesse i alle aldre. Ta med deg datamaskinen eller spillkonsollen din og alle vennene dine for det vi håper blir et av årets høydepunkter.

🕹 Konkurranser

Vi kommer til å annonsere hvilke konkurranser som avholdes under arrangementet snarlig. Har du forslag til hvilke spill du vil konkurrere i? Del gjerne ditt forslag med oss på Discord!

ℹ️ Info

Dørene åpner som fredag 25. klokken 18:00 og forblir åpen til vi slår av strøm og nettverk 16:00 søndag 27. Vi tilbyr sovesal for de som ønsker å overnatte i bygget. Det er også kjøkken med utstyr for å lage seg mat (Ovn, vannkoker, mikrobølgeovn) samt fryser og kjøleskap for oppbevaring av mat.

Billetten som koster 200,- kjøper du her. Billetten din inkluderer tilgang på arrangementet, sitteplass med strøm og internett og adgang til å delta på konkurranser. Billetten inkluderer også medlemskap i organisasjonen KlubbLAN og gir deg rett til å delta på organisasjonens årsmøte.

Aldersgrense: Arrangementet har i utgangspunktet ikke noen aldersgrense, men arrangementet passer nok best for de over 13 år.

Lurer du på noe annet? Ta en titt her eller  ta kontakt med oss!

🧙‍♂️Crew

Har du lyst til å være med å arrangere KlubbLAN? Ta en titt her og send inn din søknad i dag!