Til foreldre

Vi skjønner at noen foreldre er skeptisk på å sende sine håpefulle med dyrt utstyr for å sitte inne og spille en hel helg. Vi har derfor valgt å skrive denne teksten for å informere litt og kanskje klare opp i noen spørsmål.

KlubbLAN er et rusfritt arrangement, og oppbevaring og bruk av alkohol samt andre rusmidler er strengt forbudt under våre arrangement. Det er med på å gjøre KlubbLAN en trygg arena for å ha det koselig sammen med venner en helg, og gjøre veldig mye av det du er mest interessert i. Noen argumenterer for at de likegodt kunne vert hjemme og brukt pc-en der. Det er ikke det samme. KlubbLAN er et utrolig sosialt arrangement, og det å sitte hjemme kontra det å være på lan er på ingen måte sammenlignbart.

LAN er også lærerikt. Du lærer masse om datamaskiner, og det kan bygge en base for videre utdanning og andre ting du skal gjøre i livet. Selv om du ikke kan så mye om datamaskiner og hvordan de fungerer fra før er det muligheter for å lære. Crewet reparerer datamaskiner på alle LAN, og det er også mulighet for å lære noe av oss.

Tyveri har praktisk talt ikke forekommet, og de fleste forsvinnings-saker av småting oppklares som regel hver eneste gang.

Det er selvsagt mulig å stikke innom i løpet av helgen for å hilse på og snakke med barnet/ungdommen din og det er noe vi anbefaler. Da får også dere oppleve LAN-stemningen og ikke minst lukten av svidd pizza og annen mat som etter hvert former seg i salen.

Har du/dere flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss