Billetter

Billetter er tilgjengelig via vår billettleverandør sharpTickets.

Billetten koster 200,- og inkluderer medlemskap i foreningen KlubbLAN ett år fra arrangementsdato. Medlemsavgiften er på 50kr.

For å gjøre arbeidet med registrering i organisasjonen ønsker vi at så mange som mulig registrerer billettene på de som faktisk skal benytte dem. Bruker av billetten kan byttes i sharpTickets etter kjøp. Den nye brukeren må da allerede ha en eksisterende konto hos sharpTickets.

Billetter kan enten betales med kort på forhånd via sharpTickets, eller reserveres og betales i døren. Det er kun tillatt med en billett som betales i døren per bruker i sharpTickets.

Om du får problemer med billettkjøp eller noe du lurer på? Ta kontakt!

Kjøp billetter!

Setereservasjon

For å reservere seter må du først kjøpe billetten hos sharpTickets. Billetter du eier dukker opp under det gjeldende arrangementet.

Ønsker du at noen andre skal velge plassering for din billett trykker du på “Endre innstillinger for din billett” enten under arrangementet eller “Mine billetter”. Da vil valgene for å bytte bruker eller setevelger for billetten dukke opp.

Når du er klar til å reservere seter for dine billetter og eventuelt andre du er setevelger for kan du enten trykke “Se salkart” eller på “Velg plass for denne billetten” ved billetten. Du vil da bli tatt til salkartet. Her trykker du først på billett/bruker du vil reservere for på venstresiden og så på ønsket plass i kartet.

Samtykke for deltagere under 15 år

For at deltagere under 15 år skal kunne bli medlemmer av KlubbLAN trenger vi tillatelse fra foresatte.

Dette samtykket vil bli innhentet elektronisk. Det er ikke nødvendig å fylle ut papirskjemaet som tidligere.