🎮 Oh hi there

KlubbLAN-sesongen fortsetter og i februar er vi igjen på plass i Verket for en helg med masse sosial spill og annen teknologisk morro. Ta med hele vennegjengen og gjør deg klar for vinterens morsomste spill-event!

Billettene ligger ute. Se info her! Vi har også denne gangen en begrenset mulighet til å kjøpe seg en billett som inkluderer lån av PC hele helgen dersom noen har behov for det.

🕹 Konkurranser

Vi kommer til å annonsere hvilke konkurranser som avholdes under arrangementet snarlig. Har du forslag til hvilke spill du vil konkurrere i? Del gjerne ditt forslag med oss på Discord!

ℹ️ Info

Dørene åpner som vanlig fredag klokken 18:00 og forblir åpen til vi slår av strøm og nettverk 16:00 søndag. Vi tilbyr sovesal for de som ønsker å overnatte i bygget. Det er også kjøkken med utstyr for å lage seg mat (Ovn, vannkoker, mikrobølgeovn) samt fryser og kjøleskap for oppbevaring av mat.

Billetten som koster 200,- kjøper du her. Billetten din inkluderer tilgang på arrangementet, sitteplass med strøm og internett og adgang til å delta på konkurranser. Billetten inkluderer også medlemskap i organisasjonen KlubbLAN og gir deg rett til å delta på organisasjonens årsmøte.

Aldersgrense: Arrangementet har i utgangspunktet ikke noen aldersgrense, men arrangementet passer nok best for de over 13 år.

Lurer du på noe annet? Ta en titt her eller  ta kontakt med oss!

🧙‍♂️Crew

Har du lyst til å være med å arrangere KlubbLAN? Ta en titt her og send inn din søknad i dag!