KlubbLAN har denne gangen gått over til et nytt og funksjonibelt system for kjøp av billetter og reservasjon av plasser. De som har vært deltagere på større LAN og lignende arrangementer tidligere kjenner det nok allerede. Vi har skrevet kontrakt med Geekevents, som kommer til å være systemet vi bruker for billetthåndtering.

For dere deltagere innebærer dette at vi nå har forhåndsbestilling og betaling av plasser. Dette skjer som sagt via Geekevents. For dere som ikke har brukt Geekevents før betyr dette at ALLE som skal reservere plass på arrangementet må registrere seg på Geekevents, og kjøpe billetter på den måten. Man har anledning å kjøpe billetter til andre, men da må disse billettene overføres til riktig person/bruker i geekevents.

Når det kommer til reservering av plasser blir det også tilgjengelig i Geekevents, og det er mulig for enkeltpersjoner å være plassvelgere for flere deltagere. Vi kommer til å annonsere når denne åpner så snart som mulig.

Er det spørsmål rundt hvordan geekevents og alt rundt fungerer er det bare å ta kontakt med Crew, så hjelper vi dere med alt dere måtte trenge hjelp til. Vi vil at dette verktøyet skal løfte opplevelsen for dere i lengden, og håper dere har tålmodigheten til å gi det en sjanse nå i innkjøringsperioden.

/Martin for Crew

BILLETTER KJØPES HER